DATABEHANDLING

We have the best instructors

Formålet med opbevaringen af dine oplysninger

Formålet med behandling af dine personoplysninger er, at vi kan afvikle vores arrangementer.

Dataen bruges til at identificere dig i forbindelse med vores konferencer samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende e-mails om kommende konferencer m.m. Vi gemmer kun dine oplysninger i den periode, som det kræves for at kunne levere de ydelser, du ønsker.

Indsamling og opbevaring af data

Ved tilmelding til konferencen udbeder vi os følgende oplysninger:
Navn (til identifikation af deltager)
Virksomhed (til identifikation af deltager)
Jobtitel (til indikation af interesse i konferencen)
E-mail (til kommunikation om konferencen)
Særlige fødevarehensyn (til optimering af deltagers forplejning)

Hjemmesiden er udstyret med certifikat således, at information du angiver i tilmeldingsformularen, sendes sikkert til konferences arrangør, Trustworks.

Oplysningerne opbevares sikkert hos Trustworks, hvor kun konferencens arrangørteam vil have adgang til dem.

Oplysninger opbevares til konferencen er afholdt og eventuelle præsentationer er sendt ud til deltagerne. Såfremt du har takket ja til, at vi må kontakte dig (via e-mail) med tilbud om kommende konferencer, vil vi opbevare din data i 2 år.

Desuden vil du ved at deltage på FOREFRONT tilkendegive, at vi må bruge eventuelt billed- og videomateriale optaget på konferencen, hvorpå du kan optræde. Dette materiale kan blive anvendt på Trustworks’ marketingkanaler. Såfremt dit navn eller organisation optræder i materialet, vil du forud for offentliggørelse blive kontaktet med henblik på aftale herom. Filerne opbevares hos Trustworks.

Sletning og udlevering af data

Hvis du ønsker, at dine oplysninger eller billeder af dig slettes umiddelbart efter afvikling af konferencen, bedes du kontakte os via e-mail.

Hvis du ønsker, at alle oplysninger som Trustworks har registreret om dig og din deltagelse udleveret eller slettet, bedes du ligeledes kontakte os via e-mail.

Dataansvarlige

Trustworks er arrangøren bag FOREFRONT. Trustworks er dataansvarlig for behandlingen af de personoplysninger, som vi har modtaget om dig. Du finder vores kontaktoplysninger her:

Trustworks
Pustervig 3, 1126 København K
CVR-nr.: 35648941
Telefon: 24 63 31 72 (LARS ALBERT BECK THOMSEN)
Mail: forefrontkonf@trustworks.dk